Prikbord

Nieuws & agenda

Flessenactie voor het goede doel georganiseerd door de leerlingenraad
1 december

De leerlingenraad, bestaande uit 9 leerlingen uit de groepen 6 t/m 8,  heeft, volledig op eigen initiatief, bij de schoolleiding het idee aangekaart om, in de komende 6 weken, geld in te zamelen voor een drietal goede doelen.

Als schoolleiding kunnen we alleen maar trots zijn op zo’n initiatief van leerlingen en graag willen we dit dan ook samen met de leerlingenraad handen en voeten geven.

De leerlingenraad heeft drie doelen gekozen:
1) WWF (Wereld Natuur Fonds)
2) KWF Kankerbestrijding
3) Ronald McDonald Kinderfonds

WWF logo KWF Kankerbestrijding logoRonald MacDonald Kinderfonds

Hoe kun je meedoen?

Van 1 december 2020 t/m 8 januari 2021 kunnen lege statiegeldflessen worden ingeleverd op school. Onder de houten trap bij de hoofdingang staat een grote bak, waarin de flessen kunnen worden verzameld. Wij hopen dat vele plastic statiegeldflessen de weg naar school weten te vinden. Op vrijdagmiddag 8 januari worden de flessen door de leerlingenraad ingeleverd bij de supermarkt. Het verkregen statiegeld wordt door drie gedeeld en ieder goed doel krijgt dus 1/3 van de totaalopbrengst. Het geld zal op de rekening van de goede doelen worden gestort door de schoolleiding.

Samen zetten we ons in voor het goede doel! Doen jullie mee?

Alvast bedankt namens de leerlingenraad en de schoolleiding,

Bella, Sjuul, Noah, Juno, Sean, Jayden, Kayo, Sem, Quinty en meester Marc

Schoolwebsite door SchouderCom